top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAmieke

De eerste paaltjes

Bijgewerkt op: 25 okt. 2019

We hebben sinds gisteren officieel de grond! Het is er nu een dikke vette klei boel, dus we hebben met schoenen die steeds zwaarder werden hekken geplaatst, paaltjes geslagen en zand geschept voor de Tiny Factory.

De hekken hebben Jacco en Femke gisteren meteen neer gezet. Femke is vandaag paaltjes gaan plaatsen om aan te geven waar de Tiny Factory komt en samen met Jacco heb ik daar vandaag zand bij geschept voor de fundering. Daarna zijn Jacco en Femke terug gegaan om de eerste echte paaltjes de grond in te slaan! Kunnen we nu zeggen dat we officieel begonnen zijn?

Dit is voor en na het zandscheppen, zoek de verschillen ;)


Vandaag werd ook de tijdelijke bouwstroomkast en wateraansluiting bezorgd. De bezorgers kwamen aan met een busje, maar het was nog even hekken verschuiven om ze langs de bouw van de rotonde te krijgen.

De bouwstroomkast moest vandaag binnen zijn anders zouden we niet op tijd stroom hebben, gelukkig maar dat het vandaag dus bezorgd werd!

Morgen gaan Jacco en Femke verder met de fundering van de Tiny Factory plaatsen. Daar moeten tegels voor gelegd worden op de hoopjes zand die we vandaag geschept hebben.


~ Amieke

47 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page