top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAmieke

De voordeur zit erin!

Zoals de titel al zegt: we hebben een voordeur!

Jacco en Femke zijn de afgelopen tijd hard bezig geweest om het huis volledig dicht te maken. Hieronder vielen ook de buitendeuren, die zijn heel erg mooi geworden!

De rode deur, eigenlijk vermiljoen, is de voordeur. Daar heeft Femke met de hand ons huisnummer opgeschilderd. De grijze is de deur voor de zakelijke ruimte, ook wel de achterdeur. Die was op de foto nog grijs, maar is ook vermiljoen geworden. De deuren zijn super dik en ontilbaar. Dit is omdat deze natuurlijk ook goed geïsoleerd moeten zijn, anders is het zonder van het verder geweldig geïsoleerde huis.

Terwijl deze deuren aan het drogen waren (ze moesten 2 keer in de grondverf en daaroverheen moesten nog 3 lagen vermiljoen) zijn we bezig geweest met de meeste binnenmuren, vooral beneden, isoleren.

We hebben nog enorm veel isolatie over (liever teveel dan te weinig), maar gelukkig is dit nog bruikbaar voor andere huizen. Dit stond alleen allemaal op de onderste verdieping en omdat daar vloerverwarming zou komen, moest dat allemaal opgeruimd worden. Na een groot gedeelte van de binnenmuren geïsoleerd te hebben, zijn we dus ook nog hard bezig geweest met de hele onderste verdieping opruimen.

Het is nog nooit zo leeg geweest!

Van vorige week dinsdag tot vandaag zijn we bezig geweest met de vloerverwarming leggen. Ze zijn net langs geweest om hier beton overheen te storten en zodra dat droog is (over ongeveer 3 dagen mogen we er echt overheen lopen), zal ik daar een stukje over schrijven :)


Het is al erg aangenaam in het huis qua temperatuur sinds de deuren erin zitten. Jacco is, terwijl Femke en ik bezig waren met de vloerverwarming leggen, bezig geweest met de raamkozijnen van de ronde raampjes maken, maar op die 2 na is het huis helemaal dicht!


Deze week komt er dus nog een update over de vloerverwarming, maar als je niet kunt wachten tot dan, kom gerust even langs!


~Amieke



111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page