top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAmieke

Op de grond

We zijn met z'n allen enorm hard aan het werk om zo snel mogelijk de Tiny Factory af te hebben. Femke wil dat 'ie donderdag waterdicht is, dus dat wordt nog even door bouwen.

Maandag hebben we de vloer afgemaakt (voor zover dat kon, dus nog geen laminaat bijvoorbeeld) en zijn we begonnen met de eerste muren erop zetten.

Vandaag zijn Jacco en Femke bezig geweest met de rest van de muren en een aantal raamwerken voor het dak. Daar heb ik uiteindelijk Jacco nog mee geholpen, toen hebben we 2 raamwerken van het dak er met z'n tweeën in getild. Nu staan alle buiten- en binnenmuren (we kunnen dus al zien hoe groot, of nou ja, klein, alle kamers zijn) en ligt ongeveer de helft van het dak erop (qua houten skelet).


Hier wat foto's van ons harde werk gisteren:

En foto's van vandaag:

Het zijn aardig wat foto's en het zijn ze nog lang niet allemaal. Misschien moet ik maar eens een pagina met foto's toevoegen aan de site zodat de nieuwsgierigen er nog meer kunnen zien!

Morgen gaan we verder met het dak plaatsen en isoleren zodat het hopelijk donderdag waterdicht is. Als het allemaal volgens de planning gaat, gaan we dit weekend verhuizen! Het word dus een drukke week.


~ Amieke

101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page