top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAmieke

Verhuizen naar de Tiny Factory

Het is alweer even geleden dat ik iets geschreven heb, we hadden het zo druk en vervolgens werd ik ook nog eens ziek, dat ik helaas geen tijd had. Dus dan is het nu maar tijd voor een mega update! Waar waren we gebleven? Oja, de isolatie!


Femke heeft alle muren op tijd weten te isoleren en ook nog dicht weten te maken aan de binnenkant. Het was een enorme stoffige (glas) bende maar na een beetje opruimen, vegen en stofzuigen kon Jacco de laminaat vloer leggen.

We zijn daarna heel druk bezig gegaan met ons huis op de Eemweg leegruimen want daar moesten we zondag (de 17e) uit zijn. Dat zijn van die momenten waarop je er ineens achter komt dat je toch wat meer dozen en kledingzakken nodig had dan je van tevoren had verwacht. Het verhuizen ging helemaal prima. We zijn een aantal keer op en neer gereden met de aanhanger vol spullen maar gelukkig met hulp van familie!

Er moesten wel nog wat dingen gebeuren in de Tiny Factory, zoals bijvoorbeeld een keukentje bouwen van de kasten onder mijn oude bed. Helaas was er nog geen tijd voor een leiding graven, dus moesten we het de eerste week zonder WC, douche en water doen. Gelukkig konden we een Dixi huren (die werd dinsdag op de grond gezet) en waren Jacco en Femke veel ergens anders aan het klussen waardoor ze daar aan hun nodige water per dag konden komen.

Rover en ik hebben allebei een kamertje met een bed op 2 meter hoogte gekregen (met een plank ernaast tegen het eruit rollen) en Jacco en Femke hebben hun eigen gezellige kamer aan de andere kant van het huisje. Femke die heeft de elektriciteit begin deze week aangelegd, eerst de stopcontacten en in de loop van de week de lampen. Als de laatste bedrading gedaan is, kunnen de rest van de dozen uitgepakt worden en gaat het super gezellig en knus voelen in onze Tiny Factory. Ook hebben we internet in de Tiny Factory, waar de verbinding nog beter van is dan wat we eerst hadden!

Vanochtend hebben Jacco en Femke ervoor gezorgd dat we water kunnen tappen op de grond, met als resultaat: een eigen waterput!

Nu is het vooral nog even settelen in dit huisje en dan kunnen we beginnen met het echte project: het Eco-Fabriekje!


~ Amieke

164 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page