top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAmieke

Vrachtwagens vol isolatie

Het huis is zo goed als dicht. De dakramen en sommige zijramen zijn tijdelijk dichtgemaakt met OSB of plastic zodat er niet al te veel regen naar binnen zou komen. Jacco heeft namelijk bij het grootste gedeelte van de ramen al mooie kozijnen geplaatst (voor de isolatie) en de rest al gemaakt maar nog niet geplaatst.

Mijn kamer staat vol met harde isolatie voor het dak en vrijdag hebben we 24 pallets met Gutex binnen gekregen. Dit is zachte isolatie voor aan de binnenkant van het huis. Dus dikke blokken voor de buitenmuren, iets minder dikke blokken voor onder het dak en dunne blokken voor de binnenmuren, dat is vooral vanwege het geluid. We hebben dit allemaal in het atelier staan stapelen en die staat nu bijna helemaal vol (dat is een kamer van 6x6m).

Vanochtend stond er ineens weer een vrachtwagen voor de deur. Dit keer met 10 pallets harde Gutex isolatie voor het dak en nog een paar pallets zachte Gutex. Dit hebben we vanochtend om 7 uur uit de vrachtwagen staan sjouwen.

Foto 1: De harde isolatie in mijn kamer.

Foto 2: De zachte Gutex isolatie net uit de vrachtwagen geladen

Foto 3 en 4: Diezelfde isolatie in het atelier gestapeld

Foto 5: De brug!

Foto 6: De 2e lading isolatie in de vrachtwagen

Foto 7: De 2e lading uitgeladen

Foto 8: De 2e lading zachte Gutex op de 1e verdieping


Wat we nu gaan doen is de rest van de kozijnen plaatsen en het dak goed damp dicht maken, zodat we het daarna kunnen gaan isoleren.


Oh! En Jacco en Femke hebben voor het eerst in het huis geslapen! Het was zo heet in de Tiny Factory dat ze besloten hebben 2 nachtjes in hun nieuwe kamer te slapen:

~Amieke

194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page